VERTALINGEN

Uw opdracht wordt uitgevoerd door een vertaler met universitaire opleiding Taalkunde en Rechtswetenschappen die perfecte kennis van de doel- en brontaal alsmede de cultuur van desbetreffende landen heeft. Uw tekst wordt correct omgezet naar een vreemde taal en blijft trouw aan de inhoud, de stijl en het taalniveau van het origineel.

Wat we voor u kunnen vertalen:

  • Persoonlijke, juridische, financiële en notariële documenten (officiële beëdigde vertalingen)
  • Overeenkomsten
  • Jaarverslagen
  • Webteksten
  • Handleidingen
  • Brochures, offertes en presentaties
  • Zakelijke en privé-correspondentie
  • Tolkdiensten (consecutief en chuchotage) tijdens onderhandelingen, bijeenkomsten, beurzen en conferenties.

Wij maken gebruik van CAT-tools (Trados 2017) bij het vertalen en daarom kunnen we de vertaalde tekst in ieder gewenst formaat leveren.

Wij bieden een snelle en nauwkeurige vertalingen en garanderen vertrouwelijkheid.

BEËDIGDE VERTALINGEN

Diverse overheidsinstellingen in Nederland en andere landen eisen in de meeste gevallen een beëdigde vertaling van alle officiële documenten. Beëdigde vertalingen worden gemaakt door een speciale – beëdigde – vertaler, d.w.z. een vertaler die bij een rechtbank staat ingeschreven met de bevoegdheid tot het maken van een beëdigde vertaling. Zulke vertalingen worden in overeenstemming met de geldende normen en voorschriften van een bepaald land opgemaakt.

OK Info & Translation Services zal een beëdigde vertaling verstrekken van uw geboorteakte, huwelijksakte, echtscheidingsakte, paspoort, diploma’s, huwelijkscontract, een uittreksel van de GBA, een uittreksel van de Kamer van Koophandel en andere documenten. Indien de zogenaamde “dubbele legalisatie” nodig is, zorgen wij voor een apostille op uw vertaalde documenten.

Een beëdigde vertaling van een standaard document (bv. geboorteakte, huwelijksakte, uittreksel van de GBA) kost € 50,00 inclusief 21 % btw per pagina van het document.

Wat wordt over ons gezegd

Hal MFP Financial Services BV

Ik ben zeer tevreden over het door u geleverde werk en kom bij u terug zodra ik een nieuwe opdracht heb.

Hal MFP Financial Services BVBedrijf
Topvertalers

Ik ben erg blij met je werk en het ziet er allemaal mooi uit.

TopvertalersVertaalbureau